FAQ

Veelgestelde vragen
Zijn er kosten verbonden aan een SDE subsidie aanvraag?

Nee. Wij ontzorgen u volledig en zorgen dus ook voor de SDE aanvraag, incl. legplannen en haalbaarheidsstudies, kosteloos.

Wanneer kan ik het beste subsidie (SDE) aan laten vragen?

Nu. De SDE+ subsidie kent een voorjaarsronde (maart) en een najaarsronde (oktober 2019). Elke ronde wordt de subsidie lager, dat betekent dat als wij nu de SDE aanvragen voor meer dan 1 MWp op een lokatie, wij 3 jaar de tijd hebben om de installatie nog te plaatsen tegen het huidige subsidieniveau!

Ik heb begrepen dat de terugverdientijd van zonnepanelen tussen 11 en 13 jaar ligt. Klopt dit?

Solaroz ontzorgt u volledig en betaalt u een dakhuurvergoeding vanaf dag 1. Door ons concept krijgt u zonnepanelen op uw dak zonder investering én direct drievoudig rendement: maatschappelijk, financieel en promotioneel. Na de contractsperiode kunt u de installatie voor een gering bedrag overnemen, de terugverdientijd zal dan minder dan twee jaar zijn terwijl de zonnepanelen dan nog 10 – 15 jaar energie produceren.

Mijn dak is kleiner dan 3.000 m2. Kan ik alsnog van jullie ontzorgingsconcept gebruikmaken?

Misschien, bijvooorbeeld als wij meerdere projecten bij aanpalende percelen kunnen realiseren. Dit wordt per geval bekeken, dus neem vooral contact met ons op. Wellicht kunt u de buurman vragen om mee te doen.

Schoon. Duurzaam. Kostenbesparend.

Wanneer u kiest voor de zonnepanelen van Solaroz, kiest u voor de beste service. 

ContactReferenties